Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: Amiga 500 HDD i 8.5Mb rama KAKO???
pulzarokkit
The Machine
******

Avatar


Posts: 1631
Registered: 18.4.2006
Member Is Offline

Mood: /care

[*] posted on 20.4.2006 at 19:29
Amiga 500 HDD i 8.5Mb rama KAKO???


jel zna neko kako da se ubaci HDD i ram posto sam imao shemu al sam zagubio negde...
znam da za Hdd treba OS 2.04
zahvalan sam na svakoj pomoci unapred.;)

[Edited on 26.4.2006 by pulzarokkit]




...All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die....
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
sasami
Member
***



Posts: 137
Registered: 11.9.2002
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 14.7.2008 at 07:19


Sve to je jako pipava stvar. Sto se tice os-a 2.04 tu si u potpunosti upravu, pošto A500 ima najčešće KikRom 1.3 (neke stare 1.2) potrebno je pre podizanja WB-a sa HDD učitati koviji kickRom. Ima nekoliko šema i sam duže vreme razmišljam da napravim tako nešto.
View user's profile View All Posts By User
orange
Member
***

Avatar


Posts: 46
Registered: 24.10.2005
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 4.11.2008 at 11:07


trebaju ti pare i ebay..
ne znam na kakvu shemu mislis, ima na aminetu a500ide, ali to je bez RAM-a. mislim da ima i neki ruski hack (sa memorijom) koji je mnogo komplikovan
bolja varijanta je 'pravi' kontroler, ako imas para naravno.

inace mislim da rade i sa ks1.3, kolko se secam on moze da butuje sa HDD-a.
View user's profile View All Posts By User
pulzarokkit
The Machine
******

Avatar


Posts: 1631
Registered: 18.4.2006
Member Is Offline

Mood: /care

[*] posted on 4.11.2008 at 12:46


oh vidi neko se javio jos :bounce:
pazi onda mi se vise isplati uzeti a1200 sa ebaya
mislio sam napraviti ovo u "radionici" ako je moguce, ali ako ne onda necu da se mucim




...All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die....
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
orange
Member
***

Avatar


Posts: 46
Registered: 24.10.2005
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 4.11.2008 at 18:21


pa bolja ti je a1200 varijanta svakako.
ljudi kupuju dodatke za a500 samo kad bas bas oce da tu Amigu koriste, jer su preskupi.

ne znam kakvu 'radionicu' imas, evo ti onaj 'ruski' na aminetu:
http://aminet.net/docs/hard/hddmem.lha

ali kad uracunas vreme, zivce, materijal... mozda se i ne isplati
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010