Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
 Pages:  1  ..  19    21
Author: Subject: Potrebna pomoc za "hakovanje" PSP-a! [SAMO OVDE]
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 24.6.2011 at 19:18


Ne treba ti vise ChickHEN, sada se sve radi direktno iz "Game" kategorije (samo jedan klik na "X"). Imas upute i linkove na nekoj od prethodnih strana.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
ivamark
1337 Member
******

Avatar


Posts: 649
Registered: 18.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 27.6.2011 at 12:44


Imam psp brite 3004 ploca TA-090 v2,(3g) posto sa 5.03 phrometeus 4 ne uspevam da pokrenem Lego SW III resih da konacno promenim CFW.Znima me mogu li da instaliram neki premanent CFW,citajuci ovu temu unazad rekao bih da ne ali, vidim da je kao moguce ako je ploca starije generacije i na 3000 seriji.Ako ne moze ni jedan permanent koji je lite CFW najbolji sto se kompatibilnosti tice?
Posto sutra idem na odmor pa ne bih da isprobavam igre jednu po jednu.




View user's profile View All Posts By User
Ryo
Moderator
******

Avatar


Posts: 4588
Registered: 8.7.2005
Location: Beograd
Member Is Offline

Mood: Груз 200

[*] posted on 27.6.2011 at 14:34


@ivamark Ovo je najsveziji lite - http://pspslimhacks.com/lcfw-6-39-me-7/

Da li moze da se namesti permanent, nemam pojma :)




Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars, but we won't. We're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.
View user's profile View All Posts By User
ivamark
1337 Member
******

Avatar


Posts: 649
Registered: 18.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 27.6.2011 at 15:06


Quote: Originally posted by Ryo  
@ivamark Ovo je najsveziji lite - http://pspslimhacks.com/lcfw-6-39-me-7/

Da li moze da se namesti permanent, nemam pojma :)
Hvala ryo,mada instalirah sada ipak 3.65 pro 5 i radi mi LEGO SW tako da cu za sad ostati na njemu.Za Permanent koliko vidim ipak moze samo 6.20 th ali postoji ipak mogucnost za brick,a poznajuci moju srecu ipak cu se drzati LCFWa. :)
Da li je moguce ici na psn na 3.65 probao sam psnenabler al plugin pravi probleme.Hteo sam da probam da skinem neki strip.


[Edited on 27.6.2011 by ivamark]




View user's profile View All Posts By User
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 6.7.2011 at 20:51


Pozdrav ljudi,nisam odavno bio ovde a i pozaboravljao sam kako se hakuje psp.Softver na psp je 5.03 oficijalni e sada bi hteo da ga prebacim na 5.50 Gen-D3 taj sam imao na proslim psp.Ako bi mogao neko da mi izbaci link kako to najlakse da uradim bio bi mu zahvalan.Ili ako ima neki bolji od 5.50 GEn-D3 postavite posto nisam dugo pratio sta se desava
View user's profile View All Posts By User
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 6.7.2011 at 20:51


Pozdrav ljudi,nisam odavno bio ovde a i pozaboravljao sam kako se hakuje psp.Softver na psp je 5.03 oficijalni e sada bi hteo da ga prebacim na 5.50 Gen-D3 taj sam imao na proslim psp.Ako bi mogao neko da mi izbaci link kako to najlakse da uradim bio bi mu zahvalan.Ili ako ima neki bolji od 5.50 GEn-D3 postavite posto nisam dugo pratio sta se desava
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 6.7.2011 at 23:47


Koji ti je model PSP-a. Ako ti je noviji 2000 ili 3000 u pitanju, brikovaces konzolu sa 5.50 GEN. Da budes siguran stavi oficijelni 6.35 ili 6.39 pa nabaci PRO firmware.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 7.7.2011 at 08:32


Model konzole je 1004
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 7.7.2011 at 10:52


Prvo trebas staviti 6.39 PRO-B7 (http://psp.dashhacks.com/file/2101), a onda 6.39 ME-7 (http://psp.dashhacks.com/file/2097).
Prethodno napuni bateriju i skini oficijelni 6.39 update (http://us.playstation.com/support/systemupdates/psp/pc/index.htm). Kratke upute imas u svakom od ovih CFW-a.




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 7.7.2011 at 14:55


Instalirao sam prvo 6.39 ofic. pa sam onda uradio ovaj 6.39 PRO-B7.I kad trebam ovaj ME-7 prebacim folder UPDATE u PSP/GAME i udjem u igre i u onaj folder PSP Update 6.39 i on se restartuje prikaze mi crnji ekran kaze ako hoces da nastavis stisni X ako ne R.JA stisnem X i on nastavi upali se psp ali kada idem na sistem setings i pogledam nije mi se promenio softver.Pogledao sam i na youtubu neki video isto rade.Da li znas mozda koji je problem???
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 7.7.2011 at 15:17


Update trebas reimenovati u 639.PBP i staviti ga mislim u \ME7\UPDATE folder,ali provjeri u readme fajlu...



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 7.7.2011 at 16:14


Uradio sam isto kao sto pise u Readme.Sve uradim kako pise.Da nije mozda problem sto je ovo PRO-B7
posto u Readme ne pise za b7 nista samo do b6
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 8.7.2011 at 00:41


Mozes ostati i na PRO-B ako ne mozes updateovati jer je funkcionalnost ista. Samo moras ponovo aktivirati aplikaciju nakon svakog hard reseta.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 8.7.2011 at 09:31


E pa zbog toga mi je sad frka.Posto trebam da ga prodam.Da li postoji neka mogucnost da sa PRO vratim na oficijalni 6.20 ili 5.00?? Imam pandora bateriju ako moze nesto sa njom
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 8.7.2011 at 10:42


Mislim da ima downgradera. Potrazi na psp-hacks.com.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Ryo
Moderator
******

Avatar


Posts: 4588
Registered: 8.7.2005
Location: Beograd
Member Is Offline

Mood: Груз 200

[*] posted on 8.7.2011 at 11:43


Quote: Originally posted by Alex_94  
E pa zbog toga mi je sad frka.Posto trebam da ga prodam.Da li postoji neka mogucnost da sa PRO vratim na oficijalni 6.20 ili 5.00?? Imam pandora bateriju ako moze nesto sa njom

Dobro je sto to sad kazes.

Idi na exophase, napravi MMS, instaliraj 5.03 M33 i sa njega predji na koji god cfw hoces.




Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars, but we won't. We're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.
View user's profile View All Posts By User
Alex_94
Romalj
*



Posts: 18
Registered: 3.1.2011
Member Is Offline


[*] posted on 8.7.2011 at 22:10


Evo upravo pokusavam,koji fw treba da budem da bi ocitao iz Game onaj Pandora Instaler.Ja sam 6.20 nece sa njega
View user's profile View All Posts By User
 Pages:  1  ..  19    21

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010