Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
 Pages:  1  2    4  ..  48
Author: Subject: Sta igrate trenutno na PS3 ? (Preporuke)
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 25.1.2009 at 15:12


Quote:
Originally posted by Zico
Quote:
Originally posted by Ragnarok

Moze i Resistance 2. :)

Ne volim da pucam u zivotinje, zombije i mutante. Samo u ljude :D


Chimera su vanzemaljci. : P




View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 25.1.2009 at 17:00


Quote:
Originally posted by driver

Zico koji je problem "uvodjena neta na PS3" ? :) Prichash o tome kao da treba da vuchesh kablove od dojche telekoma :D

Ne pitaj me nista, vec sam i zaboravio da PS3 ima Online funkciju :lol:
Ne znam da aktiviram ruter, od. da mu pristupim i da mu namestim osnovna podesavanja, IP adrese i ostalo. Ono sto me najvise buni je to da kada jednostavno utaknem kabl iz kompa u PS3, ni onda PS3 nema net :a?:







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
driver
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 6747
Registered: 4.8.2003
Member Is Offline

Mood: BRRRRRRRRRM

[*] posted on 25.1.2009 at 20:23


Pa ako imash ruter za net, dovoljno je da ubodesh jedan kabl i u PS3, a iz kompa to ne moze tek tako, mora da se sheruje konekcija.



It aint about power dude! It\'s all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
View user's profile View All Posts By User
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 25.1.2009 at 20:27


To sa deljenjem linka je nevidjeno smaranje...



View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
driver
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 6747
Registered: 4.8.2003
Member Is Offline

Mood: BRRRRRRRRRM

[*] posted on 25.1.2009 at 21:36


Pa kako drugachije, da uvedesh josh jedan telefon i adsl ? :)

Kad igrash neshto na PS3, pauzirash DL pornaje i eto :)




It aint about power dude! It\'s all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
View user's profile View All Posts By User
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 25.1.2009 at 21:43


Ne, vec uzmes ruter sa vise portova.
Ja imam onaj beli Telekomov ruter na koji su istovremeno zakaceni PC, PS3 i IPTV i sve savrseno radi. :)




View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Veroneze
1337 Member
******

Avatar


Posts: 575
Registered: 8.2.2005
Location: Osijek
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 25.1.2009 at 22:29


Ja bi rekao da driver misli upravo na to.;]



IssLand - Badger\' lair
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 25.1.2009 at 22:30


Ja sam ukapirao da je on mislio na deljenja linka preko PC-a. :/
Nevermind, ignorisite moj post...




View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Veroneze
1337 Member
******

Avatar


Posts: 575
Registered: 8.2.2005
Location: Osijek
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 26.1.2009 at 03:34


Ruter s jednim izlazom, hmmm...;)



IssLand - Badger\' lair
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 12:02


Za sada nista od rutera, ali nabavio sam krosover kabl, sherovao sam konekciju na PC-u, i sada me interesuje sta dalje?

Znam gde se ukljucuje u PS3, ali kako ide na PC-u?







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
driver
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 6747
Registered: 4.8.2003
Member Is Offline

Mood: BRRRRRRRRRM

[*] posted on 30.1.2009 at 12:12


Zashto to radish ? Uzmi obichan switch od 10 evra, ubodi net u njega, i jedan kabl u pc, jedan u PS3.



It aint about power dude! It\'s all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
View user's profile View All Posts By User
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 12:26


Hteo sam prvo da probam ovo, posto imam dve mrezne kartice, a malopre sam nabavio krosover kabl.






"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 30.1.2009 at 12:27


Zaista je smaranje PS3 kopcati na PSN bez routera/switcha. Ne isplati se trositi zivce i vrijeme.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 12:31


Trenutno nisam kuci, ali zar ne bi trebalo da radi i ovako?

Na PC-u se sheruje konekcija, jedan kraj krosover kabla ide u PS3 a drugi u tu drugu mreznu?







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 30.1.2009 at 12:52


Tako je u teoriji, ali ima uzasno da se smoris i da izgubis gomilu zivaca dok to ne bude proradilo.



View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 12:55


Znaci, taj switch je resenje? Za koliko ima da se kupi, i kakav kabl mi treba za povezivanje, jel moze ovaj krosover da se iskoristi?






"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 30.1.2009 at 13:22


I moras naravno upaliti PC kada hoces na PSN. Glupavo.
Noviji routeri i switchevi automatski konfigurisu ulaze i izlaze (kako li se to tacno zove nemam pojma), tako da nije bitno da li je crossover ili patch kabl u pitanju.




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
driver
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 6747
Registered: 4.8.2003
Member Is Offline

Mood: BRRRRRRRRRM

[*] posted on 30.1.2009 at 15:00


Quote:
Originally posted by Zico
Trenutno nisam kuci, ali zar ne bi trebalo da radi i ovako?

Na PC-u se sheruje konekcija, jedan kraj krosover kabla ide u PS3 a drugi u tu drugu mreznu?


Sherovanje neta preko PCa je najvece smaranje i krsh koji postoji, ja nikako to nisam uspeo iz Viste i na kraju sam ga povezao preko rutera. A ti s obzirom da ne znash ni gde da pochnesh, daleko bi dogurao sa tim :)




It aint about power dude! It\'s all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
View user's profile View All Posts By User
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 30.1.2009 at 15:02


Zico, kad povezes PS3 na net, dodaj me na friends listu, da igramo CoD4 dok ne dodje KILLZONE. :)



View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 15:18


WTF!?!

Kupio sam switch, sve povezao, i opet nishta! U pochetku nemoze da prepozna IP adresu, pa kada to uradim manualno, IP adresa prodje, ali onda mi posle kraceg cekanja izbaci ono chuveno - DNS error. A za to vreme mi na PC-u stalno izbacuje "There is an IP address conflict with another system on the network".

Ima li ovo resenje? Uzdam se u svoje nepoznavanje oko svega ovoga, i nadam se da je neshto smeshno u pitanju...

Quote:
Originally posted by Ragnarok

Zico, kad povezes PS3 na net, dodaj me na friends listu, da igramo CoD4 dok ne dodje KILLZONE. :)

Nema problema, danas, najkasnije sutra bi trebalo da konachno reshim ovo, ako ne uspem, sve bacam kroz prozor :D







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
driver
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 6747
Registered: 4.8.2003
Member Is Offline

Mood: BRRRRRRRRRM

[*] posted on 30.1.2009 at 15:43


Haha, pa ochigledno ti Ps3 i PC imaju istu IP adresu :)



It aint about power dude! It\'s all about balance (Keiichi Tsuchiya)
Balance means EVERYTHING in a race (Naoki Hattori)
View user's profile View All Posts By User
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 16:44


Quote:
Originally posted by driver

Haha, pa ochigledno ti Ps3 i PC imaju istu IP adresu :)

Pa zar PC i PS3 ne bi trebalo da imaju istu IP adresu?

Dajte ljudi, pomagajte, vec mi se stvarno sve smuchilo.







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 19:01


Uostalom, u chemu je razlika izmedju rutera i switcha? Sve mi se chini da imam potpuno isti problem sa oba uredjaja. Da li i sa switchom mora da se deli mreza?

Za ruter znam da treba da se podesi da bi mogao da radi, ali koliko vidim u uputstvu za switch, trebalo bi samo da se ukljuci da radi?







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
Ragnarok
CLICK! CLICK! CLICK!
******

Avatar


Posts: 2594
Registered: 17.12.2007
Member Is Offline

Mood: SHM

[*] posted on 30.1.2009 at 19:14


Ja mislim da sam negde procitao da PS3 ne podrzava switcheve, tj. da je moguce jedino se na internet povezati preko rutera.



View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Zico
Helghast Assassin
******

Avatar


Posts: 4675
Registered: 24.4.2005
Location: Novi Banovci, Serbia
Member Is Offline

Mood: Good

[*] posted on 30.1.2009 at 19:26


driver i Omega ochigledno ne misle tako :)

Jel moze neko da potvrdi ovo?







"BUILDING THE FUTURE AND KEEPING THE PAST ALIVE ARE ONE AND THE SAME THING"

HIDEO KOJIMA
View user's profile View All Posts By User
 Pages:  1  2    4  ..  48

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010