Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: RE0?
remans
Senior Member
****



Posts: 246
Registered: 9.5.2006
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 9.9.2009 at 22:56
RE0?


Jel zna neko kako da promenim disk jer ne ide preko daemona ili alc.120. a glavini prozor (gde su opcije) kada je igra u toku se "zamagli"?

+ Ovaj novi svn 4205 otikad :)
re0 mi ide od 58-60 fps-a :D
View user's profile View All Posts By User
djoksa
Senior Member
****

Avatar


Posts: 209
Registered: 29.10.2008
Location: Beograd
Member Is Offline


[*] posted on 19.11.2009 at 10:30


Nadam se da si do sad reŇ°io ovo. Predji na glavni prozor emulatora pa onda, Emulation>Change disc.
View user's profile View All Posts By User
DieH@rd
Administrator
********

Avatar


Posts: 22932
Registered: 5.12.2003
Location: Tower.
Member Is Offline

Mood: Proud member of "Glorious PC gaming Master Race".

[*] posted on 19.11.2009 at 10:32


ajd jos samo reci remans koju konfiguraciju imas, da ostali imaju neku referencu za preformanse.



"There is but one path. We kill them all."
- Spartacus

"And when you show yourself to the world, it will be a different age than ours, Clark. A silver age of heroism, that will start when they look up into the sky at you with hope for tomorrow. You will help everyone to embrace it."
-Prophecy of Dr.Fate, Smallville S9

"It is Microsoft. And I will kill them."
- Sony Computer Entertainment President and CEO Ken Kutaragi, asked in 1994 who he thought the biggest competition would be for his upcoming PlayStation game console.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010