Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: Muke oko memorijske u epsxe
talicni
V.I.P.
*****



Posts: 480
Registered: 8.1.2008
Location: Cuprija
Member Is Offline


[*] posted on 23.6.2010 at 11:27
Muke oko memorijske u epsxe


Skinuo sam pre par dana epsxe da bih klincima pokazao kako su izgledale igre na konzoli koja mi je oduzela najvise vremena u zivotu,ali sam bio i presrecan dok sam je imao :) Ubacio sam tekken 3 u emulator,ali kada hocu da snimim nove likove koje smo otvorili dobijem poruku "card is full".Moze li mi neko pomoci kako da "formatiram" memorijsku,ili neki drugi nacin da bih mogao snimiti napredak u tekkenu ili bilo kojoj drugoj igri na epsxe?
View user's profile View All Posts By User
Maxa
the Unyielding
*******

Avatar


Posts: 12591
Registered: 8.2.2004
Location: dunno...
Member Is Offline

Mood: fuckit...

[*] posted on 23.6.2010 at 12:43


quicksave.



My friends call me Hadoken because I'm down-right fierce!
A man's home is where his heart is, in my case... the penis! - Danny Crane
What the fuck did I do?! - Jimmy McNulty
Please stop putting unattractive women that you jerk off to in your signatures. We don't care!
Also, meaningless gifs are meaningless.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
talicni
V.I.P.
*****



Posts: 480
Registered: 8.1.2008
Location: Cuprija
Member Is Offline


[*] posted on 24.6.2010 at 07:39


Da li da trazim preko tastature precicu za quicksave,ili je negde medju opcijama?
View user's profile View All Posts By User
jovcov
Member
***

Avatar


Posts: 106
Registered: 17.9.2009
Location: Novi Sad
Member Is Offline


[*] posted on 24.6.2010 at 08:26


f1 ti je quck save, a f3 load. Na f2 menjas slotove. Nikad nisam naleteo na taj problem da je full kartica.
I ja bas sad igram tekken 3. :D
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Zekimaru
Fr1ck
******



Posts: 1045
Registered: 18.2.2005
Member Is Offline


[*] posted on 24.6.2010 at 09:36


Config/Memory Cards/ na prvoj kartici izaberi Open, pruzice ti se opcija da izaberes
novu karticu, ako nemas novu kreiranu, samo ukucaj bilo koje ime, npr. NOVA i klikni Open,
ePSXe ce sam kreirati novu karticu.
Sad startuj igru i idi na save u opcijama, ukoliko kartica nije formatirana, igra ce ponuditi da je formatira.

Ili ako neces da kreiras novu karticu, idi File/Run BIOS, izaberi Memory Card opciju i
izbrisi neku snimljenu poziciju sa kartice da napravis mesto za Teken.

Takodje, preporucujem ti pSX emulator umesto ePSXe, zato sto igre izgledaju
pribliznije onome kako izgledaju na pravom PSX-u.

[Edite le 24.6.2010 par Zekimaru]
View user's profile View All Posts By User
talicni
V.I.P.
*****



Posts: 480
Registered: 8.1.2008
Location: Cuprija
Member Is Offline


[*] posted on 24.6.2010 at 10:28


Hvala puno Zekimaru na objasnjenju.Nisam se puno bavio psx emulacijom,pa i ne znam toliko toga oko samih podesavanja emulatora.Verujem da ce sada biti sve ok.Hvala jos jednom.
View user's profile View All Posts By User
spontanadeskripcija
Member
***



Posts: 41
Registered: 5.5.2010
Member Is Offline


[*] posted on 27.6.2010 at 09:18


Počeh da igram Silent Hill. Emulator koristim onaj što je user Maxa okačio u nekom topicu. I neće da mi radi to quick save/load preko f1 i f3. I još jedno pitanje jel mogu namestiti npr. pošto imam džojstik sa manjkom dugmića npr. sve komande na džojstik, a samo start i select preko tastature? Hvala unapred.
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010