Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: Pravila za postovanje i poštovanje
Black_Waltz
Moderator
******

Avatar


Posts: 6558
Registered: 23.9.2004
Location: Sranjenin
Member Is Offline

Mood: Nema 'leba bez gotike

exclamation.gif posted on 22.7.2010 at 15:26
Pravila za postovanje i poštovanje


Zbog novonastalih konflikta i nepoštovanja pravila 3elektronika foruma primorani smo da pooštrimo pravila ponašanja za ovaj deo foruma:

- Zabranjeno je postavljanje tekstova, slika i video snimaka koji za cilj imaju propagiranje, reklamiranje i prikazivanje droga, opijata,steroida i narkomanije.

- Zabranjeno je ozbiljno vređanje sa namerom da se povredi, uvredi ili provocira član foruma bez obzira na njihov status, nije bitno da li su oni novajlije, svakodnevni i dugogodišnji posetioci, moderatori ili administratori.
Prozivke će biti sankcionisane ako se pokažu kao isuviše uvredljive, a autor opomenut ili kažnjen u zavisnosti od težine ispada ili ranije pravljenih problema.

- Teška pornografija, slike koje prikazuju neprirodne seksualne odnose (npr. zoofilija) i sve što je vezano za ovu temu neće biti tolerisano ni na jednom delu foruma. Izuzetak će jedino biti napravljen u 'Hentai' pod-forumu sa threadovima, tekstovima i slikama skladnim temama ovog dela foruma.

- Razne gadosti, sakaćenja, zverstva, ubistva i ostalo što spada u te teme moraće da bude stavljeno pod spoiler tag, koristeći ovaj kod:

Quote:

[spoiler] [spoiler][/spoiler] [/spoiler]

I sa obaveznim upozorenjem NSFW (not safe for work) ili NSFL (not safe for life), sa očiglednom bojom, kao što su zelena ili žuta.

- Zabranjeno je kreiranje alternativnih profila i alternativnih ličnosti sa svrhom obmanjivanja posetioca foruma u cilju daljeg ismevanja, provokacija ili zloupotrebe na bilo koji način.

[Edited on 23-7-2010 by [forsaken demon]]

[Edited on 15.9.2010 by Black_Waltz]
http://www.chickenonaraft.com/
Quote:
Kada vam neko kaze da ce univerzum za sve da se postara ili da svako ima svoju ulogu u krugu zivota ili da ne trebate da budete pesimista u zivotu MOLIM VAS UDARITE GA U GLAVU !

View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010