Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: Deus Ex: The Nameless Mod
Demijurg 4
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 1687
Registered: 1.12.2005
Member Is Offline


[*] posted on 9.8.2010 at 23:49
Deus Ex: The Nameless Mod


Mnogi su culi verovatno za ovaj mod, hvale vredan projekat neplacenih entuzijasta, nakon 7 godina rada je izasao pocetkom ove godine, mod za originalni Deus Ex, uradjen naravno u njegovom (Unreal 1) engine-u, bice jako zanimljiv ljubiteljima originalnog DE-a jer se vidi da su ga uradili ljubitelji prve igre. Smesten u Forum City, "materijalno" (odnosno virtuelno) olicenje pravog foruma, igra donosi veliki stepen nelinearnosti (2 potpuno razlicite putanje brzo posle pocetka igre) i duzinu koja parira originalu bez problema (a to govori dovoljno).
Da ne kuckam vise u prazno, imate sve na sajtu:

http://thenamelessmod.com/
View user's profile View All Posts By User
DieH@rd
Administrator
********

Avatar


Posts: 22932
Registered: 5.12.2003
Location: Tower.
Member Is Offline

Mood: Proud member of "Glorious PC gaming Master Race".

[*] posted on 9.8.2010 at 23:58


Super je mod indeed."There is but one path. We kill them all."
- Spartacus

"And when you show yourself to the world, it will be a different age than ours, Clark. A silver age of heroism, that will start when they look up into the sky at you with hope for tomorrow. You will help everyone to embrace it."
-Prophecy of Dr.Fate, Smallville S9

"It is Microsoft. And I will kill them."
- Sony Computer Entertainment President and CEO Ken Kutaragi, asked in 1994 who he thought the biggest competition would be for his upcoming PlayStation game console.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Demijurg 4
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 1687
Registered: 1.12.2005
Member Is Offline


[*] posted on 10.8.2010 at 00:04


Da, da, posto mi je originalni DE medju top 5 sto se tice PC igara ovo me bas obradovalo, pa sam igrao i mogu da posvedocim da su ga odradili kvalitetno bas - u duhu originalne igre, a mnogo toga su i unapredili. Takodje, duzina koju sam spomenuo je samo za jedan prelazak i jednu granu price, a kada se krene prelaziti sve glavne i sa njima sporedne putanje price, dobija se duzina igre koja uveliko zasenjuje glavnu igru, koja je imala 3 kraja ali koji su se birali u zadnjem nivou, tako da je jedan sejv na pocetku doticnog bez po' frke omogucavao da se vide sva 3 kraja, dok je u slucaju ovog moda stvar bolje odradjena - putanja se bira ubrzo posle pocetka igre i efekti se vide tokom trajanja cele kampanje. Osvojio je mod i neke nagrade, sto je za mod za igru staru skoro 11 godina odlicno postignuce. Rekoh, ljubiteljima originala je upala kashika u med.
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010