Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
 Pages:  1    3  4
Author: Subject: Wii FAQ and stuff
WolfDC
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 2295
Registered: 16.3.2007
Location: Novi Sad, Srbija
Member Is Offline

Mood: Nazad na posao :-(

[*] posted on 26.11.2010 at 14:16


Boja je sve jedna. A što se tiče kupovine ulovi Lovca odavde sa foruma pa gledaj od njega da kupiš. Proćićeš jeftinije. Timemaster je uzo od njega i činimi se da je zadovoljan :-)



View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Rave92
1337 Member
******

Avatar


Posts: 833
Registered: 10.2.2005
Location: Crna Gora =MNE=
Member Is Offline

Mood: Viva la Vida!

[*] posted on 26.11.2010 at 15:07


Quote: Originally posted by hellboy  
Ljudi jedno pitanje.Da li da uzmem crni ili beli wii?Ima li razlike u softmodu?
Ovaj:
http://game-s.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=fl...

ili

[url]http://game-s.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=517&category_id=42&option=com_virtuemart& Itemid=176
[/url]

Isto ti je, cak i isto kostaju, samo zavisi koja ti se boja vise svidja.




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Timemaster
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3251
Registered: 13.5.2008
Location: Belgrade
Member Is Offline


[*] posted on 27.11.2010 at 09:43


Da, boja je svejedna, a kod lovca ti je crni/beli wii 205e. Dobijaš savršeno mint stanje i konzole i kutije, a softmod je jako lak proces



"YLOD je gori od seksa" - GRUJA
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Rave92
1337 Member
******

Avatar


Posts: 833
Registered: 10.2.2005
Location: Crna Gora =MNE=
Member Is Offline

Mood: Viva la Vida!

[*] posted on 27.11.2010 at 13:18


Ako si pravi fan, ici ces sa originalnom bojom, bijelom :P.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
hellboy
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 1608
Registered: 17.3.2005
Location: Koosaduck
Member Is Offline

Mood: WOOORRRKING !

[*] posted on 27.11.2010 at 14:55


Znas kako,prvo sam kupio ps2(crni),pa xbox360(beli).Logicno bi bilo da wii bude crni :D







View user's profile View All Posts By User
Timemaster
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3251
Registered: 13.5.2008
Location: Belgrade
Member Is Offline


[*] posted on 27.11.2010 at 15:46


Grunte, preimenuj ovaj thread u "General help za Wii" ili tako nešto :)



"YLOD je gori od seksa" - GRUJA
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Rave92
1337 Member
******

Avatar


Posts: 833
Registered: 10.2.2005
Location: Crna Gora =MNE=
Member Is Offline

Mood: Viva la Vida!

[*] posted on 28.11.2010 at 01:02


Quote: Originally posted by hellboy  
Znas kako,prvo sam kupio ps2(crni),pa xbox360(beli).Logicno bi bilo da wii bude crni :D


Pusti sad logiku :).




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
forsaken demon
Supper Administrator
*********

Avatar


Posts: 13499
Registered: 9.8.2002
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: What a horrible life to have a curse

[*] posted on 28.11.2010 at 09:31


Bogme ne bih od bitnih saveta u vezi Wii konzole da se pravi pile-up topic. Haotičnost informacija u threadu će kasnije uništiti poentu... Tako da, ako imate pitanje u vezi konzole, molim vas da otvorite novu temu, a ovo neka ostane za Grunta.





'Fighting evil, so you don't have to!'

"What are you dense? Are you RETARDED or something? Who the hell do you THINK I am?
I'm the goddamn Batman." - Batman Ultimate thread
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
hellboy
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 1608
Registered: 17.3.2005
Location: Koosaduck
Member Is Offline

Mood: WOOORRRKING !

[*] posted on 30.11.2010 at 22:06


Transcend 500GB StoreJet 2.5 Classic/Mobile TS500GSJ25M2
Uzeo sam ovaj externi hard.Pise tamo u onoj listi za wii da Transcend 500GB StoreJet 2.5 Classic/Mobile TS500GSJ25M radi perfektno.
Nadam se da ovo M2 na kraju nece nesto da zajebe :)








View user's profile View All Posts By User
ivamark
1337 Member
******

Avatar


Posts: 649
Registered: 18.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 30.11.2010 at 23:13


Juce uzeh Transcend 120GB StoreJet 1.8'' i nema sanse da na namestim na wsfs manageru.Nece da ga formatira,uvek mi izbacuje gresku
Probao sam da formatiram i u Fat 32 i u NTFS da ga stavim kao primarni,da ga stavim kao aktivni.Da udjem u program kao adminstrator.Nista ne pomaze.Inace ni jedan ga program ga ne koristi iako to pise na gresci koju Wbfs izbacuje i disk radi sasvim normalno.


[Edited on 30.11.2010 by ivamark]




View user's profile View All Posts By User
meca dobric
*tatina devojcica*
******

Avatar


Posts: 2986
Registered: 9.8.2002
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: woohoo

[*] posted on 30.11.2010 at 23:15


Stvarno bi trebalo ocistiti temu of offtopic-a. Ovo je sticky zato sto je trenutno najsveziji howto za softmod wii.

Hvala Grunte, ovako nesto sam trazio, sazvakan howto za koji ne treba neko veliko predznanje.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Dcer
V.I.P.
*****

Avatar


Posts: 358
Registered: 13.3.2009
Location: Bijeljina, RS
Member Is Offline


[*] posted on 30.11.2010 at 23:25


@ ivamark, Configurable USB Loader cita sa fat i ntfs particija koliko ja znam, probaj pa javi ...



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
ivamark
1337 Member
******

Avatar


Posts: 649
Registered: 18.11.2007
Member Is Offline


[*] posted on 30.11.2010 at 23:31


Quote: Originally posted by Dcer  
@ ivamark, Configurable USB Loader cita sa fat i ntfs particija koliko ja znam, probaj pa javi ...
WiiBackupManager0.3.5-beta1 mi je uspesno formatirao disk u wbfs,sad prebacujem donkey kong,pa sutra javljam da li radi.Ako ne onda mi jedino Configurable USB Loader ostaje.



View user's profile View All Posts By User
Ace
Fr1ck
******

Avatar


Posts: 1604
Registered: 1.2.2003
Location: Tu negde oko BG-a
Member Is Offline

Mood: Workout time

[*] posted on 7.12.2010 at 16:12


Napravio sam nov thread.

[Edited on 8-12-2010 by Ace]




All my life I\'ve been searching for something
Something never comes never leads to nothing
Nothing satisfies but I\'m getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around then it\'s taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
The feeling comes to life when I see your ghost
View user's profile View All Posts By User
meca dobric
*tatina devojcica*
******

Avatar


Posts: 2986
Registered: 9.8.2002
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: woohoo

[*] posted on 28.1.2011 at 20:24


Quote: Originally posted by Grunt  

A cisto da budem 100% siguran sam usput i pratio uputstva sa http://www.completesoftmodguide.tk/


Sad sam uzeo da sredjujem jedan wii, a cini mi se da je sajt nedostupan. :(
Alternativa?

edit:
CompleteSoftmodGuide

edit2:
Quote: Originally posted by Grunt  

@hellboy
90% stvari sam odradio preko jednog predobrog programcica, zove se ModMii odavde ga skini http://gbatemp.net/t207126-modmii-for-windows

Svaka cast XFlak-u za njega !!!


Odradio sam prema ovom uputstvu. Modmii wizard je extra!

[Edited on 28-1-2011 by meca dobric]

[Edited on 29-1-2011 by meca dobric]
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Timemaster
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3251
Registered: 13.5.2008
Location: Belgrade
Member Is Offline


[*] posted on 16.3.2011 at 12:21


da li mi je neogamma dovoljan za puštanje igara sa DVDja? ili postoji još neki program?



"YLOD je gori od seksa" - GRUJA
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 16.3.2011 at 19:23


Gecko mislim da isto pusta sa dvd-a...ali i neogamma odradi posao




View user's profile View All Posts By User
Timemaster
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3251
Registered: 13.5.2008
Location: Belgrade
Member Is Offline


[*] posted on 16.3.2011 at 21:58


džaba mi kad sam na teži način otkrio da imam wii koji ne čita rezane diskove... oh well



"YLOD je gori od seksa" - GRUJA
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 16.3.2011 at 22:31


Softmod ZAKON....usb hdd, ili flash memorija, i nerazmisljas o ostecenu optickog uredjaja, igre brze loaduju, i uzivas




View user's profile View All Posts By User
Timemaster
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3251
Registered: 13.5.2008
Location: Belgrade
Member Is Offline


[*] posted on 16.3.2011 at 22:43


softmodovan je, ali eto, ja hteo i preko diska da probam da igram :D



"YLOD je gori od seksa" - GRUJA
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 17.3.2011 at 10:50


MA za tim nema potrebe , vjeruj mi...i ja imam wii sa softmod-om i cipom, nepada mi na pamet da koristim dvd-ove... Uvijek kasnije lakse se proda :D . ... a u poslednje vrijeme mi oceli nesto da drobi, citga on diskove ali malo krci...pa sam zato odustao skroz, a i hdd od 320GB odradi posao




View user's profile View All Posts By User
Chainsaw_maniac
1337 Member
******

Avatar


Posts: 754
Registered: 26.3.2007
Location: NS
Member Is Offline

Mood: nja....

[*] posted on 28.5.2011 at 14:29


Malo je zamrla tema a nisam uspeo da nadjem podatak da li ima nekih ogranicenja za softmod, tipa serija konzole npr matore mogu nove ne mogu ili slicno, nadam se da je dovoljno da kupim bilo koju novu ili polovnu konzolu i da uradim SM?





Originally posted by Costanza
pu, pu, ino-mali-privredniche :flame:
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Timemaster
Super Fr1ck
******

Avatar


Posts: 3251
Registered: 13.5.2008
Location: Belgrade
Member Is Offline


[*] posted on 28.5.2011 at 14:46


Mislim da crveni wii ne može, kao ni neke nove serije crnog, ali za detalje, nisam siguran. Doduše, za te koje "ne mogu" rade oni softmodovi uz pomoć lego indiana jones igre i još jedne čini mi se...



"YLOD je gori od seksa" - GRUJA
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 29.5.2011 at 00:18


Svaka konzola moze se softmodovati, samo sto do verzije 4.2 mogu se odraditi lako sa 1 pogramom, a verzije 4.3 da bi se odradile potrebno je imati sledece igre, Lego Indiana Jones, Lego Star Wars, Super Smash Brawl.




View user's profile View All Posts By User
Chainsaw_maniac
1337 Member
******

Avatar


Posts: 754
Registered: 26.3.2007
Location: NS
Member Is Offline

Mood: nja....

[*] posted on 29.5.2011 at 12:21


Verzija verovatno pise na donjoj strani konzole kod bar koda ako neko nema kutiju da mi da. Sad je konzoli bas pala cena pa sam mislio da uzmem zbog onih par RE igara, znaci crveni wii je za izbegavanje.





Originally posted by Costanza
pu, pu, ino-mali-privredniche :flame:
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
 Pages:  1    3  4

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010