Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
 Pages:  1  ..  7    9
Author: Subject: Tutorial softmod PS3 3,55 - Debilproofed by Carnex
mare.m
Romalj
*



Posts: 17
Registered: 13.10.2007
Member Is Offline


[*] posted on 22.5.2011 at 00:10


Drug mi je odradio fles ali nemogu da pokrenem ni jednu igru cak ni orginal ne prepoznaje a pre je radio normalno.U pitanju je cmew 3.55 multiman 2.0 koji kaad pokrenem izbaca poruku bd rom emulator cannot multiman...Jel moze tu nesto da se odradi ili mozda novo flesovanje
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Cod3r
Vigilante
******

Avatar


Posts: 3960
Registered: 4.12.2007
Location: Novi Sad
Member Is Offline

Mood: Open Beta

[*] posted on 22.5.2011 at 00:18


Skini BD-EMU.PKG odnosno, instaliraj ga, sigurno si ga dobio uz multiMAN arhivu.



Quote:
Ovo je forum, naravno da niko ne cita.


View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
dmarijan
Member
***

Avatar


Posts: 84
Registered: 20.4.2004
Location: Croatia
Member Is Offline

Mood: Kraken,RYO,i Omega su BOGOVI !!!

[*] posted on 22.5.2011 at 06:01


Moze mala pomoc ? Imam instaliran 3.41 fw ,i koristim usb stick ps3 break...Ugradio sam HD od 500 gb,u kojeg sam natrpao dosta emulatora,loadera,igara (u neke igre sam morao stavljati patchirane EBOOT i druge fajove da bi mi radile na mojem 3.41 fw)...E sad,htio bi instalirati ovaj kmaew cfw 3.55 ,ali se bojim da mi nesto nece raditi od vec instaliranih programa,emulatora,i igara...Dali ce mi se nesto sjebati i nece vise raditi perfektno kao do sada ako instaliram taj 3.55 cfw kmaew,ili nemam razloga za brigu da cu morati opet skidati sve ispocetka neke posebne verzije programa,emulatora koje sam imao do sada za taj kmaew 3.55 cfw?...
Molim vas pomoc ako moze od vise iskusnih clanova...jer nisam jedini kojem treba ovaj odgovor...ima nas dosta koji zelimo odigrati L.A Noire igru :)
Hvala vam puno unaprijed,i veliki pozz za EG ekipu ;)

[Edited on 22.5.2011 by dmarijan]




-torcida split-
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 22.5.2011 at 10:51


Ja sam imao svakakvih problema kada sam presao sa 3.41 na 3.55 KM bez formatiranja diska. Tek je "restore" sistema rijesio probleme. Prvo igre koje imaju patchovane EBOOT-ove (i ostale fajlove) nece raditi, pa bi morao vratiti prvobitne fajlove. Najbolja opcija je da spasis saveove i ostalo sto ti je bitno, upalis konzolu bez jb sticka, uradis update na oficijelni 3.55, onda preko recovery menija stavis 3.55 Kmeaw, uradis "restore" konzole nakon cega ces staviti novi MultiMan sa integrisanim BD emulatorom. To je jedini loader za igre koji ce ti trebati. Igre ces nazalost opet morati da prebacujes preko ftp-a i/ili eksternog diska.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
dmarijan
Member
***

Avatar


Posts: 84
Registered: 20.4.2004
Location: Croatia
Member Is Offline

Mood: Kraken,RYO,i Omega su BOGOVI !!!

[*] posted on 22.5.2011 at 22:04


Hvala ti puno Omega za pomoc :) Pozz !



-torcida split-
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
mare.m
Romalj
*



Posts: 17
Registered: 13.10.2007
Member Is Offline


[*] posted on 24.5.2011 at 12:34


ne prepoznaje mi disk a obican dvd prepoznaje pa kad malo odstoji iskljucena posle toga radi normalno.Sta to moze da bude
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Chiron
Member
***

Avatar


Posts: 107
Registered: 18.11.2006
Location: Beograd
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 24.5.2011 at 15:08


Vidim da vecina vas koristi Multiman, a ja na njemu imam jedan problem, nemogu da pristupim sa racunara na ps3 hdd nikako, dok kod Gaia na primer ide normalno. I ps3 i pc su povezani ethernet kablom sa ruterom i koristim FlashXP ftp klijent. Posto oduvek koristim Gaia, ne znam da li u Multiman ima neka opcija da se ukljuci FTP kao kod Gaia, cini mi se da sam video nesto auto start sto mi govori da to nije potrebno... Uglavnom nikako da mi FlashXP izlista sadrzaj ps3 hdd-a... Probao sam Multiman verzije 1.17 i poslednju 2.02... Ako neko zna u cemu je problem...

Quote: Originally posted by mare.m  
ne prepoznaje mi disk a obican dvd prepoznaje pa kad malo odstoji iskljucena posle toga radi normalno.Sta to moze da bude


Meni to izgleda kao da je problem do blu ray drajva i da nema veze sa cfw...

[Edited on 24.5.2011 by Chiron]
View user's profile View All Posts By User
Omega_Red
EmuGlx Legend
*******

Avatar


Posts: 7574
Registered: 8.7.2005
Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Member Is Offline

Mood: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves

[*] posted on 24.5.2011 at 23:38


Predji na Filezillu i sve ce raditi normalno.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Chiron
Member
***

Avatar


Posts: 107
Registered: 18.11.2006
Location: Beograd
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 25.5.2011 at 19:50


Quote: Originally posted by Omega_Red  
Predji na Filezillu i sve ce raditi normalno.


Resava, hvala. Probao sam je i ranije secam se ali nesto nije funkcionisalo i batalio. Sada radi na oba menadzera.
View user's profile View All Posts By User
 Pages:  1  ..  7    9

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010