Emulation Galaxy Forums
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: Problem sa Wii Mote-om !
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 22.4.2011 at 13:05
Problem sa Wii Mote-om !


Od sinoc mi gubi sinhronizaciju wii mote??

Upalim konzolu, sinhronizujem sa crvenim dugmicima, prihvati ga, radi normalno, i cim pokrenem CFG lodaer ili wii flow, mote se ugasi nesija nista bez obzira sta se pritisne, moram da restartujem wii i ponovo da sinhronizujem.

Sta da radim ?





View user's profile View All Posts By User
novis
V.I.P.
*****

Avatar


Posts: 396
Registered: 8.10.2008
Member Is Offline


[*] posted on 22.4.2011 at 17:20


Meni se to desava sa neoriginalnim wii remoteom.
Probaj drugu verziju tih programa.
Iskljuńći Wii potpuno iz struje na minut.




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 22.4.2011 at 17:34


Ma sve normalno radilo mjesec dana i samo na jednom pocelo, prije par veceri probao Conduit 2, i multiplayer koji je downloadovao neke stvari, pa da nije skinuo neki oficijelni update???

MOte je original, bar mislim !

Znaci upalim sinhronizujem preko dugmica, radi, pokrenem homebrew chanel, cfg loader, wiiflow, i tada se ugasi mote, i restart i ponovo sinhronizacija i onda radi ali samo u wii meniju





View user's profile View All Posts By User
nikola987
V.I.P.
*****

Avatar


Posts: 425
Registered: 7.1.2004
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 22.4.2011 at 19:58


probaj usbloader gx ili uloader..
View user's profile View All Posts By User
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 22.4.2011 at 20:43


Bio mi je drug sa svojim mote-om ORIGINALNIM, izgleda da je kod mene NEORIGINALNI, njegov upalim sinhronizujem i radi sve normalno, ponovo probam moj, kao i prethodno....

To je to najvjerovatnije je to u pitanju...





View user's profile View All Posts By User
nikola987
V.I.P.
*****

Avatar


Posts: 425
Registered: 7.1.2004
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 22.4.2011 at 21:51


probaj upari tvoj na njegov wii,pa ako radi ti zameni dok ne gleda :D
View user's profile View All Posts By User
gogos11
1337 Member
******

Avatar


Posts: 793
Registered: 26.8.2010
Member Is Offline


[*] posted on 22.4.2011 at 23:47


DA znas da cu da probam :P

Joooj kinezi i njihove zamjenske stvarcice :D Salim se, kriv je onaj od kog sam kupio wii





View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
Developed By The XMB Group © 2001-2010