Championship manager 00/01 sa updateom za sezonu 08/09

NewMystic

New Member
Joined
Jan 25, 2011
Messages
14
Likes
0
Points
0
#1
Evo nešto za ljubitelje CM serijala, konkretno starijih verzija. U pitanju je verzija 2000/2001, jedna varijacija CM 3, samo što je ovo potpuno ažurirana za sezonu 2008/2009. Tražio sam, nema za sada ništa novije od toga.

Uploadovao sam ovde: http://www.megaupload.com/?d=3BO66I0G

U arhivi imate:

1. folder sa samom igrom koji kada raspakujete samo iskopirate gde hocete i pustite izvršni fajl. Ne mora da se ništa instalira. Veoma je važno da u \"properties\" od izvršnog fajla (ili njegovog shortcuta) u kartici \"compatibility\" odaberete win98 ili win95, kako biste se obezbedili od oktobarskog buga (october crash).

2. stavio sam i custom taktike koje sam našao na netu. Raspakujete tu arhivu i iskopirate sve taktike u folder \"tactics\" same igre. Idem redom, probam taktike, za sada su mi dobre jedino \"Ajax total football\" i \"Christmas tree\". Eto, to su moje preporuke. Stavio sam i taktike, jer znam da neki ljudi (kao ja npr.) imaju problema i slabe rezultate sa originalnim taktikama. To mi se dešava u svim verzijama CM-a.

Kad smo već kod taktika, znate li kako se prave dobre taktike u CM? Ja sam čitao i neke tutoriale, probao da pravim sam i po savetima drugih, i apsolutno i dalje ne umem da napravim dobru taktiku po mojoj želji.
 

DragonOfTheEarth

One of the Seven Angels
Joined
Jun 30, 2006
Messages
1,849
Likes
0
Points
0
#2
Ako ista znas o fudbalu, pravljenje dobre taktike za menadzer ne bi trebalo da predstavlja problem. Pogledas koje igrace imas u timu, koje pozicije su najzastupljenije, i ko su najbolji igraci, pa na osnovu toga sastavis odgovarajucu taktiku. Ja odavno nisam igrao CM 00/01, ali mi je igra bila prilicno laka u odnosu na danasnje menadzere.
 

Maxa

the Unyielding
Joined
Feb 8, 2004
Messages
12,591
Likes
0
Points
0
#4
^definitivno bih voleo neke linkove ka stranici gde mozhe detaljnije da se pogleda shta sve mozhe da se nadje za te starije verzije :)
 
Top