PRAVILNIK za postavljanje tema na anime/manga/jdrama forumu.

Status
Not open for further replies.

Maxa

the Unyielding
Joined
Feb 8, 2004
Messages
12,591
Likes
0
Points
0
#1
dakle, konachno je uprava emuglx foruma reshila da se zaustavi masovno postovanje na pile up threadovima tipa \"shta gledate/slushate/drkate/et cetera?\". zakljuchno sa time, zatvoren je i \"koji anime trenutno gledate\" jer je itekako nepregledan i prepun useless postova. neko skoro pa kompromisno reshenje vidimo u sledecoj varijanti:

-napravice se novi \"anime in 2009\" thread, u kome ce se naravno postovati o anime naslovima u tekucoj godini. e sad caka je shto ce svaki post u istom threadu MORATI da bude sledeceg formata(svaki drugachiji post ce se u istom threadu brisati):

-naslov animea, stilizovanim fontom(anidb|wiki link)
-slika covera animea(zabranjeno je hotlinkovanje sa drugih sajtova, iskoristite vash photobucket/imageshack i slichan hosting nalog za linkovanje)
-plot u quote tagovima(kopirajte ga bilo sa wiki-a, anidb-a, ann-a i slichno, i gledajte da ne bude predugachak, i da obavezno bude spoiler free!!!)
-lichni komentar postera, tj zashto on smatra da je naslov vredan gledanja.

naravno, razumemo da ovakav tip posta oduzima dosta vremena(nekom mozhda predstavlja i muchenje), te ce u prvom postu postojati shablonski kod, pa necete morati da kucate isti, vec samo da ubacite sliku, linkove, plot i komentar. ako vas i to mrzi, onda se jednostavno suzdrzhite od postovanja u istom threadu, siguran sam da ce se vec naci neko drugi.

svrha ovakvog threada ce biti da posluzhi kao mini browser za ljude koji trazhe preporuke. za dalju diskusiju bilo kog naslova postovanog u ovakvom threadu otvaracete nove topice, u koje cete kopirati kod posta iz anime in 2009 threada, ili ako odredjeni naslov ne postoji u tom threadu, napravicete ga po istom formatu. naravno prvi post u topicima za odredjene naslove je podlozhan promenama, svoj komentar mozhete da proshirite, i da ubacite linkove za download (SAMO u code tagovima!!!), i naravno svaki dalji postovi ce biti slobodnog tipa.

za pochetnu referencu pogledajte ovaj thread --> http://www.emuglx.org/emuforums/viewthread.php?tid=29627

sluzhite se istim pravilima za i za otvaranje manga/jdrama threadova.

neposhtovanje ovih pravila bice sankcionisano(bilo blagim editom ili brisanjem/zakljuchavanjem).
ovaj nazovi projekat krece od trenutka kada je ovaj post na snazi.

shto se tiche ostalih topica koji nisu \"anime/manga naslov i diskusija istog\" tipa, nisu podlozhni ovim pravilima.

ako vam neshto nije jasno, poshaljite mi u2u, i post away! :)

[Edited on 28.3.2010 by Max Sterling]
 

Maxa

the Unyielding
Joined
Feb 8, 2004
Messages
12,591
Likes
0
Points
0
#2
Template:
Code:
[color=Orange][SIZE=6][b][/b][/SIZE][/color]([url=]AniDB[/url]|[url=]Wiki[/url])

[IMG][/IMG]

[color=Orange][b]Genre:[/b][/color]

[color=Orange][b]Plot[/b][/color]
[quote][/quote]

[color=Orange][b]Lični Komentar:[/b][/color]
NAPOMENA: boje fonta ne moraju biti narandzaste, slobodni ste da izaberete sami(ali probajte da se suzdrzhite jarkih boja, crvene pogotovo!)
 
Status
Not open for further replies.
Top