Problem sa ucitavanjem

mplacic

New Member
Joined
May 2, 2009
Messages
55
Likes
0
Points
0
#1
Imam flesovan XBOX 360, ne znam tacno koja je verzija flesa, kupljen je krajem oktobra 2009. i sa tim flesom ne moze da ucitava wave 4 igre, a od prekjuce nece da ucita ni jednu igru, bilo da je wave 4 koji pokrecem uz pomoc boot diska ili neki prethodni wave! Kada ubacim neku igru od starog XBOX- a, to ucitava i moze se igrati ako je original, i kopije prepoznaje, samo sto njih nece da pokrene, ali to nije moglo ni ranije. Prvo sam krenuo od pretpostavke da se drajv zaprljao, ali kada hoce da prepozna igre od starog XBOX- a, znaci da je softverski problem.
Da li je neko imao iskustva sa ovakvim problemima, verovatno se desilo nesto sa flesom, cuo sam da poslednji System update koji je skoro izasao brise sve fleseve na konzolama kada se instalira, ali meni je jos uvek System update koji je izasao u jesen 2010, nisam nista nadogradjivao. Da li je moguce da se fles obrisao?
 

mplacic

New Member
Joined
May 2, 2009
Messages
55
Likes
0
Points
0
#2
Izvinite, znam u cemu je problem. Posle nekoliko dana moj mladji brat je priznao da je otisao na live i instalirao system updade za maj 2011, a to je obrisalo fles. Mali majmun se u pocetku pravio blesav i nije hteo da kaze sta je uradio, zato me i cudilo sta je to moglo biti sa konzolom pa sam se i obratio ovde.
Za one koji jos uvek ne znaju, ne podizite system na poslednju verziju jer ce to obrisati fles.
Sad moram da cekam Ixtreme LT 1.9...
 
Top