Touhou 12.3 – Touhou Hisoutensoku

the patriot

philosopher
Joined
May 28, 2004
Messages
4,030
Likes
0
Points
0
#1
Kada sam trazio Eternal Fighter Zero Memorial (poslednja verzija btw) nabasao sam i na ovaj Tohou, kako ja pre nisam igrao Tohou igre a i nisam bio ni preterano zainteresovan skinuo sam da probam cisto radi reda (kam je vec se sredjeno samo da skinem i unzipujem) i ispostavilo se da je veoma zabavno.

Akcenenat je gotovo totalno na projectile-based magije i borba se usustini svodi na koriscenje magja u ofanzivne i defanzivne potrebe. E sad ja kada ga ovako smotano opisem i ne znaci nesto. Kontrole su veoma pristupance i nema poteza komplikovanijih od 236+dugme i 623+dugme, sto je za mene bonus. Mnogi napadi mogu da se charge-up-uju. Mada ja sam to uzeo tek juce da igram, ko zna sta sve jos ima o cemu nemam pojma tako da ako naidjem na neki dobar faq, postovacu ovde.

Izuzetno gotivna stvar ovde je sto sto umesto tipicnog super meter-a postoji deck od 20 karata koje se mogu namestiti koje imaju specialne efekte (neki su tipa kao burst, dok su neki kao overdrive ili super potezi), neki totalno menjaju poteze likova, dok koriscenje karte istog tipa level-upuje attack i sl, tako da jedan lik ima gomilu variacija i nacina igre.

Btw roster


Jos jedna stvar koja me je privukla je sto ima english patch.

=====
Znaci proces:

Ovde ima gomila igara koje su pre-instalirane i funkcionalne
http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=113712&page=2
Dwn Touhou 12.3 - Unthinkable Natural Law (+ Scarlet Weather Rhapsody)

Zatim, ovde:
http://www.tasofro.net/touhou123/download.html
Dwn patch and instal od 6.24MB

Zatim
http://www.gensokyo.org/english-translations
Skinuti patch za Tohou 12.3

Nakon toga procitati i odraditi:
HOW TO USE SWR CHARACTERS IN 12.3.txt

I to je to.

Iako so oni koji se zanimaju sa ovakve stvari vec odavno culi za to, mozda ce neko ko ja (pao s marsa, ziveo u pecini, ne zainteresovan za otaku stvari, nema ps3/x-box da vadi ljudima kicmu drobilicom za kicmy u mk-u etc) zeleti da proba pa mu se i svidi :)
 
Top