xbox predlog

Cyrix

New Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
254
Likes
0
Points
0
#1
burazer nabavio konzolu Zephyr. iz inostranstva je nekako nabavio i stajala je duze vreme ne koriscena. stigla bez adaptera i svega kod coveka koji je nezainteresovan za konzole tako da je i prosla nekoriscena... nabavili smo adapter i probali. konzola radi perfektno. ne otvarana je (vidi se pozadi da je nova novcata, nema jednu ogrebotinicu na onim zabicama za skidanje bele maske i kada sam je ja otvarao da je flash-ujem video sam da ima nalepnicu microsoft napred).

znaci ispravna, ne modifikovana (mislim na x-clamp fix) i malo koriscena... ako se ovako bude koristila znam sta je neminovno - da crkne uskoro. neki predlog sta da uradimo pametno???

i jos jedna interesantna stvar, posto konzola nije koriscena nije ni update-ovan software pa je na ovoj konzoli ostao fw 2.0.5. znaci JTAG je kompatibilna jos uvek (jedva sam burazera sprecio da je ne update-uje da bi igrao mortal kombat :) ).
 

jolpaz

New Member
Joined
Jun 4, 2010
Messages
108
Likes
0
Points
0
#2
Jtag odma\' i dok radi, radi. izvinjavam se jer nemadoh reći ništa konstruktivno, ali Jtag je mnogo dobra stvar =)
 

nikola22

New Member
Joined
Jan 12, 2004
Messages
2,605
Likes
0
Points
0
#3
Nemoj da radis x-clamp,pobrini se da je drzis na nekom mestu gde ce biti dobro hladjena uradi jtag, i dok radi,radi.Moze proci mnogo pre nego sto dobije rrod a mozda ga i nebude.
Ima li hdmi?Postojali su neki Zaphyr modeli sa hdmi a oni su navodno malo bolji od onih bez.

[Edited on 27.5.2011 by nikola22]
 

Cyrix

New Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
254
Likes
0
Points
0
#4
naravno da necu da radim x-clamp.
uradicu ovo, sto sam inace uradio na svom jasperu cim sam ga kupio pre i jednog jedinog sata igranja...
http://therealundamned.blogspot.com/2009/06/preventing-xbox-360-rrod.html
plus 12v mod za ventilatore...

ima li neko iskustva sa jtag-om? moze li se sve lagano izvesti bez nekih super specijalnih alata. imam sve sto ima malo bolji servis racunara ili prosecan servis elektronike dostupno sto kod kuce sto kod drugara.
 
Top